Post by enasdisralett on Feb 16, 2022 21:07:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla jeton ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
İlginç bir oyun, kaynakların çok yavaş üretilmesi ve kahramanın seviyesini yükseltmesi veya 5 yıldızlı kahramanın kilidini açması çok zor olduğu için 10 dakikadan fazla oynamama neden olmuyor. Şimdi canım sıkılıyor. 👎
Limericks eh bir kez evet bir kez daha ücretsiz indir. Oyun indir ...
Eglenceli
Bu oyunu yüklemeyin, ben bir 'ton balığı' veya 'balina' oyuncususunuz. TMNT'ye olan sevgim bile, geliştiricilerin temel matematik işlemlerini yapamayacakları ve kendi oyunlarını mahvedemeyecekleri gibi basit gerçeği görmemi engellemeye yetmiyor. Eşyalar çok pahalı, yarışmalar her yerde. Şu anda geliştiricilerin yaptığı hiçbir şey için kafiye veya sebep değil. Önemsiz öğeler üzerinde oyunculardan ne kadar kuruş toplamak dışında. Yeni oyun oyuncuları, TMNT biti için ücretsiz bir oyun isteyebilir, siz harcamadığınız sürece oyun durma noktasına gelir.
Car Racing Games Free 3D : Offline Car Games 2021
Efsanevi Teenage Mutant Ninja Turtles olarak oynayın ve dünyayı kurtarın! Kavabanga! ... TMNT. Mutant Madness ... Kategori: Ücretsiz Rol Oyunu OYUN.
TMNT Mutant Madness V1 41 0 Mod (Instant Fill Energy) Apk
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Varlıklar İndiriliyor mu? Ne kadar süreliğine?
Bakalım 4 gündür neredeyse kesintisiz oynuyoruz. Güzel oyun ama geliştirilmesi gerekiyor. Oyun savaşırken donuyor bazen tek seçenek teslim olmak ya da uygulamayı sıfırlamak. Satın almaya çalışırken kendimi satın almadan önce birkaç kez basarken buldum. Daha fazla olaya veya yapacak bir şeye ihtiyacı var. Ayrıca bir karakter seçerken bir seçenek filtresine sahip olmak veya karakterimi sağlık, rütbe vb.
Şimdiye kadar oldukça eğlenceli bir oyun. İlk gün oynamalı ve çok ilerleme kaydetmeliyim. Bundan sonra o kadar çok seviye atlamalısın ki ilerleme gözle görülür şekilde yavaşlar ama sorun değil. Hata: Sık sık ödüller alabilirsiniz (göğüs kilidi bir zamanlayıcıda açılır). Ancak oyun bana, kilidi açılmış 500 adet 2 yıldızlı Kahraman biti sandığım olduğuna dair bir bildirim veriyor. Bildirimi ne kadar silsem de geri geliyor. Ve hayır, o ödülüm yok.
TMNT: Mutant Madness Rollspel hii
Oyuna girerken kod istiyir bilen var
Kazandığım kahraman bloğunu harcadıktan sonra oyundaki aksaklık ve kahramanımı almadığım için incelememi düzenlemek zorunda kaldım. Sorunu Kongrate'e bildirdim ve hesabımı kontrol ettiklerini ve bunun bir grafik arızası olduğunu ve kahramanı aldığımı söyleyen e-postalar aldım. Bir kopya olduğu için bloklarım için gerçekten bir kahramanım olup olmadığından emin olamıyorum çünkü kahramanı aldığıma dair HİÇBİR kanıt bana verilmedi. Bunun için kolay bir düzeltme, 2 yıldızlı kopyayı benden alıp bloklarımı geri vermek olacaktır!
Rare Limited , İngiliz bir video oyun geliştiricisi ve Twycross ... Rare ayrıca Teenage Mutant Ninja Turtles serisinden esinlenen bir beat'em olan
Bu oyunu sevmek, hala yapılırsa Wingnut ve Screw'i beklemek
TMNT Mutant Madness 1.29.2 Mod beceri yok cd'si - APK Home
3 yıldız ama neden? Optimizasyon çok kötü grafiklerine çok fazla tüketiyor ve telefonu yoruyor. Google Play ile sürekli bağlantı kurmakya çalışıyor. Oyunda satın alınabilirken normal reklamları geçtim bölüm aralarına bu türden baya reklam koymuşsunuz.
Şimdiye kadar harika bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Ama oyunu sadece birkaç saattir oynuyorum. Oyun akışını beğendim. Doldurulacak çok fazla şey yok. Sadece güncellemeleri veya ne olursa olsun bilmek, iddialar yapılana kadar yapamayacağınız başka şeyleri yapmaya çalışmaktan zaman kazandırır. Daha fazla oynadığımda güncellenecek.
Flying Muscle Car Robot Transform Horse Robot Game ጀብዱ vcuk
Canavar Oyunlar png | PNGWing
Oyun eğlenceli, ancak çok hızlı bir şekilde seviye atlayamayacağınız bir ödeme duvarına çarpıyorsunuz ve beklemek dışında kaynak kazanmanın gerçekten bir yolu yok. Çok oyunculu mod derinden kusurlu, çünkü her kaybettiğimde kazanana kadar tamamen aynı rakiple yüzleşmek zorunda kalıyorum... Bir haftadan fazla bir süredir 3000 güç üstü aynı takımda sıkışıp kaldım ve o kadar yavaş ilerliyor ki onları gerçekten yenebilmem bir ay sürecek. Amaç ne? Buradaki ana tasarım kusurları.
TMNT: Mutant Madness İndirin ve PC&Mac ile ... - BlueStacks
Mevcut seviyeye takılıp kaldığınızda, bir tür tekrar oynanabilir seviye iyi olurdu. Kelimenin tam anlamıyla yapacak hiçbir şeyin olmadığı çok fazla zaman var. (Ayrıca, eğer patron Bebop, takımımı yendiğinde zaferle göğsünü yumruklamayı bırakabilirse, bu harika olur. Yaraya tuz atmayın lütfen.)
Esasen sadece boşta bir oyun. Mümkün olduğu kadar ilerleyin ve ardından kaynakların daha fazla ilerlemeye çalışmasını bekleyin. 11. bölümün sonuna yaklaşıyorum ve bazen 1. seviyeyi geçmek için yeterli kaynak bulmam birkaç günümü alıyor ve bu, 5. bölümde olmaya başladı.
TMNT: Mutant Madness RPG hdwg
İyi 👍 ama karakterleri gerçekten hareket ettiremezsiniz
Keyifli sadece oyuna daha oynanabilir senaryolar getirilebilir. Oyuncu, daha fazla aktif hale getirilebilir
TMNT: Mutant Madness | 01 | NEW BEST FREE OFFLINE MOBILE ...
Çoğunlukla iyi. Yakın dövüş karakter ultleri, 1 veya 2'ye düştüğünde düşmanlardan kaçmak gibi bazı garip şeyler yapar... Özellikle slash. Aynı anda değil, günlerce oynanması gereken bir oyundur. İnsanların TÜM gün oynayamamaktan neden şikayet ettiğinden emin değilim. Sağlam karakter listesi ve diziyle büyüyen herkes için genel olarak eğlenceli. Kongregate ile ilgili herhangi bir oyundan beklediğim şey bu oyun.
Yeni güncellemeler için çıktık ve yeni The Last Ronin çizgi roman serisine bir övgü olarak bir şeyler yapmalarını umuyoruz. Harika olurdu. Yorumlarımı ve incelemelerimi koyduğumda, şikayetlerimi anında telafi ediyor ve hemen cevap veriyorlar. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi yakından dinliyorlar. Bu oyunu seviyorum ve bunu bir PS4 veya Xbox oyunu kadar oynarsanız, buna biraz para yatırmayı göze alabileceğinize inanıyorum ve eğlenceli!!!!!
TMNT: Mutant Madness (iOS), hafızalara kazının çizgi filmlerden Ninja ... yüksek kalitede grafiklere sahip olan Teenage Mutant Ninja Turtles (Ninja
Bu iyi bir ilk çaba. Mevcut birçok sistem var ama ne yazık ki oyun, türün en iyi oyunlarıyla rekabet edecek cilaya sahip değil. Sadece 2 oyun modu, hikaye ve pvp var. Hikaye, geri izlemenize izin vermeyen doğrusal bir ilerlemedir. Pvp günde 5 tur ile sınırlıdır. Sonuç, kaynakların birikmesini beklemekten veya daha fazla satın almaktan başka seçeneğin olmamasıdır. Çeşitliliğin olmaması nedeniyle, bu gerçek özellikle zararlıdır. Gelecek için umut var!
900mb ram tabletim var oyunum yavaş lütfen düşük grafik ayarı ekleyin
bir süre bu oyundan gerçekten keyif aldım, ancak destek işe yaramaz. Bir etkinlik başlattı, bir sıralamaya girdi ve 3. oldu, bu yüzden bazı kaynakları kullandım ve sonra onları ilk almak için kullandım. Görünüşe göre senin kazanmanı istemiyorlar, bu yüzden beni, hiç şansımın olmadığı farklı oyuncularla farklı bir sıralamaya attılar. Ne olursa olsun, her zaman ilkine kilitlenmelisiniz. Destek, temelde bana bir yalancı olduğumu ve kaynaklarımı iade etmeyeceğimi söyledi. Hemen kaldırıldı.
TMNT: Mutant Madness Mod APK 1.43.0 [Sınırsız para]
... teşekkür ederim :)TMNT: Mutant Madness (iOS), hafızalara kazının çizgi filmlerden Ninja Kaplumbağalar'ın mobil platforma uyarlanan oyunlarından biri.
TMNT: Mutant Madness Rol Oyunu pjv
Nickelodeon presents TMNT: Mutant Madness! The whole green team shell crew are here! Join the Teenage Mutant Ninja Turtles Raphael, Leonardo, Michelangelo,
İndir TMNT: Mutant Madness v1.43.0 MOD APK (Sınırsız Skill ...
İyi oyun, henüz bahsetmediğim büyük bir sorunla. Topluluğu, iletişim kurmak için diğer uygulamaları kullanmak zorunda! Bu bir kabus, kimse oyun oynayabilmek ve birbirleriyle konuşabilmek için 2 uygulama indirmek istemiyor, yeni oyuncuların eskilerden öğrenebilmesi için topluluğun birbirleriyle konuşmasını sağlayan bir şey eklemek ve topluluk Genel bir cevaptan başka bir şeyle tekrar tekrar ortaya çıkan aynı tür derecelendirmeleri almadan önce oyunun eksik olduğunu düşündüğümüz şeyler hakkında konuşabilme
Tüm türkler davetlidir. facebook sayfamız tmnt türkiye
Bir TMNT hayranı olarak kalbimin derinliklerinden bunun hayal kırıklığı yaratan bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Diğer binlerce mobil oyunun tam olarak yaptığını yapar. Gerçek bir TMNT hikayesinin keyfini çıkarma deneyimini ortadan kaldırıyor ve tam olarak başka bir Google play oyunu oynuyormuşsunuz hissini veriyor, bu oyunu ne kadar çok oynarsanız o kadar sinir bozucu oluyor ve oynamazsanız zaman alıyor. buna para yatırın. Ne yazık ki günümüzde tüm oyunlar bu hale geldi.
Oyunun sizin için çalışmasını izlemek eğlenceli. Kaplumbağalar dışında her şey ve diğer karakterler çizgi film (orijinal) gibi çizilir. Zevk alıyorum, ona hiç para yatırmadım ve hızla daha yüksek seviyeler kazanıyorum.
Kesinlikle çöp para harcamazlar artık oyunu güncellemiyorlar yeni kahramanlar yok....OYUN ESKİ VE SIKICI
Korkunç müşteri hizmetleri. Oyunun kendisi tamam, oyunlarda fazladan bazı şeyler satın aldım, hiç alamadım. Ayrıca platformlarından bir uygulama indirerek ücretsiz mücevherlerini yapmayı denedim. Beni en çok üzen bu oldu. Adil ödüllerimi almak için tüm gereksinimleri tamamladım ve kazandığım hiçbir zaman bana verilmedi. Bu uygulamayı kimseye tavsiye etmiyorum. Sadece dürüstlük eksikliği için.
Hacked TMNT: Android için Mutant Madness | Hileler ve Kodlar
Eğlenceli ama bir arena oyunu oynamaya çalıştığımda oyunun çökmesine neden olan bir sorun yaşıyorum